Nu blir det enklare att ladda elbilen i din bostadsrättsförening

Bor du i flerbostadshus och har en laddhybrid eller elbil? Hemmet är den viktigaste laddplatsen eftersom det är här du parkerar bilen under en längre tid. Tillsammans med Home Solutions hjälper vi nu bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att lösa hemmaladdningen för sina boende på ett smidigt sätt. Detta innebär att du som bor i bostadsrätt med IMD (Individuell mätning och debitering) ska kunna få elbilsladdningen på samma avi som den övriga debiterade elkostnaden. Därmed blir det enkelt, smidigt och alla betalar för sin egen förbrukning för laddningen.

“Tillsammans med CLEVER har vi tagit fram en smidig lösning för de bostadsrättsföreningar som vill erbjuda sina boende laddning. Därmed kan vi hjälpa till med att göra flerbostadshus attraktiva för den växande gruppen elbilsförare, säger Christer Svensson, marknadschef på Home Solutions”

Genom att lägga sitt unika laddningskort på laddningsstationen, kommer den förbrukning av el som går åt att ladda upp den bil som används att debiteras till den enskilda personen. Summan läggs sedan på fakturan som du får från din bostadsrättsförening. Det bästa av allt, allt sker automatiskt! Vi hjälper er att ta steget till ett klimat smartare Sverige och våga ta steget till att köpa en elbil eller hybridbil.

Vill du veta mer om elbilsladdare? Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. berättar vi mer!

Vill du kontakta Clever direkt; August Mazetti 070-003 39 29

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

https://clever.nu/

 

 

adress Clever Home Solutions

Intresserad av elbilsladdare

Elbilsladdare

Om du vill ha mer information om elbilsladdare fyll i detta formulär. Vi kommer att kontakta dig snarast.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Genom att skicka detta formulär, accepterar du vår integritetspolicy.

Lägenhetsportalen

Logga in i lägenhetsportalen
 
Användarnamn:
Lösenord:

 

Länkar till information om "ökande elnätavgifter"

I denna studie från Nils Holgerssongruppen --> 

Aktuell-rapport från Nils Holgerssongruppen -->

HSB Nyheter - Risk för kraftigt ökade elkostnader -->

I Rapport tisdagen den 16/6 2015 "chockhöjning av elnätsavgifterna" -->